poniedziałek, 19 września 2016
Jogurt z nerkowców / cashew yoghurt
Składniki:
- 150g surowych nerkowców
- 2-4 łyzek cytryny
- +/- 100ml wody
- 2 łyżeczki oleju kokosowego
- syrop z agawy
- szczypta soli
- dżem lub owoce
Przygotowanie jest banalne. Wrzucamy wszystko do bendera i blendujemy na gładką masę. Konsystencja powinna przypominać śmietanę. Odstawiamy do lodówki na noc i gotowe.
Ingredients:
- 150g of raw cashew
- 2-4 tablespoons of lemon
- +/- 100 ml of water
- 2 teaspoons of coconut oil
- agave nectar
- pinch of salt
- jam
Preparation is trivial. You have to put everything into a bender and blend it until smooth. The consistency should resemble sour cream. Put it into the fridge overnight and it will be ready.
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Zdrowo i pysznie:)
OdpowiedzUsuńNa pewno jest pyszne! :) Zapraszam na swój blog kulinarny. :) https://jaglusia.wordpress.com/
OdpowiedzUsuń