niedziela, 28 czerwca 2015

Mus truskawkowy z kokosową „bitą śmietaną” / strawberry mousse with coconut „whipped cream”



Mus truskawkowy z kokosową „bitą śmietaną”

  • 300g truskawek
  • 1 łyżeczka siemienia lnianego mielonego
  • Puszka mleka kokosowego schłodzonego przez co najmniej 12h (nie wstrząśniętego)
  • Cukier puder


Truskawki umyć, obrać i zmiksować a następnie dodać mielone siemię lniane i wstawić do lodówki.
Z mleka kokosowego oddzielić gęstą część (tłuszcz kokosowy)  od wody i przełożyć do miski ubić na sztywno dodając pomału cukier.
Wodę możecie zostawić i dodać do koktajlu lub użyć jako odżywkę do włosów.


Strawberry mousse with coconut „whipped cream”

  • 300g of strawberries
  • 1 tsp of ground flaxseeds
  • 1 can of coconut milk chilled in the fridge for at least 12h (not shaken)
  • 2-4 tbsp of icing sugar


Rinse and peal the strawberries than blend them and add flax seeds and place them in the fridge.
We need only the thick part of the coconut milk (coconut fat). Separate it of the water and place it into a bowl  and add sugar, a little at a time, and beat it into a thick cream.
You can leave the water to use it to make some smoothie or use it as hair conditioner.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz