piątek, 22 maja 2015

Bezglutenowy wegański jabłecznik / Gluten-free vegan apple pie


 

Bezglutenowy wegański jabłecznik


  • 3 filiżanki kaszy quinoa
  • ½ filiżanki mąki kukurydzianej
  • 2 łyżki mąki ziemniaczanej
  • ½filiżanki  cukru
  • 50g oleju kokosowego
  • 4 średnie jabłka
  • 2 łyżki mąki kukurydzianej
  • 1 łyżka cynamonu

 Ugotować  kaszę i zostawić na chwilę do ostudzenia. Nastawić piekarnik na 200C. W tym czasie pokroić trzy jabłka w kostkę a czwarte zetrzeć na tarce. Dodać mąkę oraz cynamon, wymieszać i odstawić. Roztopić olej kokosowy i połączyć z kaszą. Wymieszać wszystkie suche składniki i połączyć z mokrymi. Przełożyć równomiernie ciasto do formy i na wierzch wyłożyć jabłka. Piec przez 40-50min.




Gluten-free the vegan apple pie

  • 3 cups of cooked quinoa
  • ½ cup of corn flour
  • 2 tbsp of potato starch
  • ½ cup of sugar
  • 50g of coconut oil
  • 4 medium apples
  • 2 tbsp of corn
  • 1tbsp of cinnamon 

First cook quinoa. Let it cool a bit and turn on the oven for 200C. In the meantime cut three apples and grate fourth, add flour and cinnamon mix it and set aside. Melt the coconut oil and  add to the quinoa. Combine all the dry ingredients and combine them with the rest. Put the dough evenly into a greased baking sheet  and put the apples on top. Bake for 40-50min.


Brak komentarzy:

Prześlij komentarz